Kammuslinger og edamamebønner i flødesauce med sprød hjertesalat til

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 21. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kammuslinger

130 g kammusling
salt og peber
1 løg
1 dl krydderurter efter eget ønske
1 tsk. olie
1 tsk. smør
100 g edamamebønner
½ dl fløde, 38 %

Hjertesalat

½ dl dild
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. honning
salt og peber
1 hjertesalat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sørg for at musklen på siden af kammuslingerne er fjernet og krydr kammuslingerne med salt og peber.
2
Hak løg fint og hak krydderurter groft.
3
Hak dild til salaten. Bland med hvidvinseddike, honning, salt og peber. Skyl og pluk hjertesalatbladene og vend dem med dressingen.
4
Opvarm en pande og kom olie og smør på. Lad det smelte og opnå en høj temperatur. Kom kammuslingerne på og steg dem i 45-60 sekunder på den ene side og vend dem. Steg dem i 30-45 sekunder på den anden side og læg så kammuslingerne på en tallerken. Kom løg i panden og svits et par minutter. Kom edamamebønner, fløde og krydderurter i og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber. Læg kammuslingerne i panden igen og anret med det samme.
5
Servér kammuslingerne og edamamebønnerne med hjertesalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; løg
Håndfuld 3:Edamamebønner; kammusling
Fedt:Fløde, 38 %; olie; smør
Smagsgivere:Dild; honning; hvidvinseddike; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt