Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 10. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dampet torsk

350 g torsk
salt og peber
300 g cherrytomater

Middelhavssauce og spinat

6 asparges, grønne
10 g smør
salt og peber
2 fed hvidløg
1 rødløg
60 g kapers
350 g spinatblade, rå
60 g olie
2 spsk. hvidvinseddike
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
2
Krydr torskefileterne med salt og lad dem stå.
3
Del cherrytomater i halve og læg dem i et ovnfast fad. Læg den saltede fisk ovenpå. Krydr fisken med lidt peber.
4
Tag et stykke bagepapir og krøl det sammen. Gør det vådt under en vandhane, så det bliver gennemvædet. Klem lidt af vandet fra igen. Læg så det våde bagepapir hen over fisken, så den er tildækket. Bag fisken i 20-25 minutter i ovnen til fisken er mør.
5
Knæk enden af de grønne asparges og del dem i mindre stykker. Steg dem i smør på en varm pande i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber. Læg de stegte asparges på en tallerken.
6
Hak hvidløg og skær rødløg i halve ringe. Dræn kapers fri for vand. Skyl spinaten godt.
7
Opvarm olien i samme pande, som du har stegt asparges. Kom så hvidløg, rødløg og kapers i. Lad det stege i et par minutter. Krydr så med salt og peber. Læg spinaten på panden, kom hvidvinseddike ved og lad spinaten falde sammen. Vend asparges i.
8
Servér den dampede fisk og de bagte cherrytomater med spinat, asparges og middelhavssauce fra panden over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; cherrytomat; rødløg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Torsk
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; hvidvinseddike; kapers; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt