Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 21. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggemuffins

4 skiver parmaskinke
2 forårsløg
4 æg
½ dl mælk, maks. 3,5%
30 g kikærtemel
½ tsk. flagesalt
friskkværnet peber
1 ½ dl grønne ærter, dybfrost

Grønne bønner med persille og ost

1 dl persille
1 rødløg
1 citron
50 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
150 g grønne bønner, dybfrost
1 tsk. olivenolie
½ tsk. flagesalt
friskkværnet peber
2 håndfulde babyspinat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær parmaskinken i tern og forårsløg i skiver.
3
Pisk æggene sammen med mælk, kikærtemel, salt og peber. Bland parmaskinken i æggemassen sammen med forårsløg og optøede ærter. Fordel massen i 6 muffinsforme og bag dem i ovnen i 15-20 minutter. Brug silikoneforme eller sørg for at smøre andre typer af forme med lidt olie eller smør.
4
Hak persille og hak rødløg fint. Riv citronskallen fint og riv også parmesanosten.
5
Bland persille, rødløg og citronskal sammen med parmesanost.
6
Steg de optøede bønner på en panden i olie i 3-4 minutter, drys med lidt salt og peber. Kom bønnerne på en tallerken sammen med babyspinat. Dryp med citronsaft efter smag og drys parmesanblandigen over.
7
Servér æggemuffins sammen med de grønne bønner med persille og ost.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; forårsløg; grønne bønner, dybfrost; grønne ærter, dybfrost; rødløg
Håndfuld 3:Kikærtemel; parmaskinke; æg
Fedt:Olivenolie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; flagesalt; friskkværnet peber; persille
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt