Bowl med æg, rejer, edamamebønner og rugbrødscroutoner

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salatfyld

1 æg
100 g spidskål
1 tomat
50 g edamamebønner
100 g rejer
20 g oliebaseret pesto
salt og peber

Rugbrødscroutoner

1 skive rugbrød
1 tsk. olie
salt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg til smilende i cirka 6-8 minutter.
2
Skær rugbrød i tern og steg sprødt på en pande med smør. Krydr med salt.
3
Snit spidskål fint og skær tomat i både.
4
Anret salat og spidskål i en skål, og fordel tomat, edamamebønner, æg i kvarte, rejer og rugbrødstern på. Læg pesto på. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Edamamebønner; rejer; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt