Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Kyllingebryst med waldorfsalat af spidskål

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Waldorfsalat

½ dl fraiche, maks. 9 %
1 tsk. hvidvinseddike
½ tsk. sukker
salt og peber
½ æble
1 stængel bladselleri
75 g spidskål
50 g vindruer
10 g valnødder

Kylling

1 kyllingebryst
salt og peber
10 g olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør fraiche sammen med vineddike, salt, peber og sukker til en dressing.
2
Skær æble i tern, bladselleri i tynde skiver og snit spidskål fint. Halvér vindruerne. Vend æble, bladselleri, spidskål og vindeuer sammen, og vend dressingen i.
3
Krydr kyllingebryst med salt og peber, og steg i olie til det er gennemstegt. Skær det eventuelt i skiver.
4
Servér kylling sammen med waldorfsalat, og pynt med hakkede valnødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bladselleri; spidskål; vindrue; æble
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Olie; valnød
Smagsgivere:Hvidvinseddike; salt og peber; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt