Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 9. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingesalat

1 kyllingebryst
100 g grønne ærter, dybfrost
1 hjertesalat
130 g bær

Oliedressing

2 spsk. krydderurter efter eget ønske
½ citron
20 g olie
1 spsk. honning
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kyllingebryst i vand eller bouillon i cirka 14-16 minutter til det er mørt. Lad kødet hvile lidt og pluk eller skær det i mindre stykker.
2
Optø ærter og pluk hjertesalatbladene fra hinanden.
3
Skyl bær og skær dem eventuelt i mindre stykker.
4
Hak krydderurterne og kom dem i en lille skål.
5
Riv skallen af citron i samme skål og pres saften i. Bland med olie, honning, dijonsennep, salt og peber.
6
Vend ærter, salatblade og bær sammen.
7
Servér salaten med kyllingestykker og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; hjertesalat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Bær
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; honning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt