Omelet med løg, tomat og ost

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 7. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet med tomat og ost

½ løg
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
100 g cherrytomater
3 æg
2 spsk. vand
salt og peber
10 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg og ost i små tern, og halvér cherrytomaterne.
2
Pisk æg med lidt vand. Rør løg, tomat og ost i. Krydr med salt og peber.
3
Smelt smørret på en pande, og steg omeletten på begge sider, til den har sat sig.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; løg
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt