Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Selv om det kræver lidt forberedelse, så er salat i et glas en flot og lækker frokost. Det er ideelt at lave den af rester fra aftensmaden og så blande med en lækker dressing. Hvis ikke du har rester af kød, fisk eller fjerkræ fra aftensmaden, så er det også nemt at tilføje en dåse tun eller lidt varmrøget laks eller et par kogte æg i både. Har du ikke nok rester af grønt, så tag frosne grøntsager i brug. Her er grønne bønner eller edamamebønner et godt valg og hvis du laver salaten om morgenen eller aftenen før er det ikke engang sikker du behøver tø dem op, da de dels holder salaten kold til du skal spise den og desuden når at tø op, inden du skal spise salaten.
Dressing
Quinoasalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; babyspinat; cherrytomat |
Håndfuld 3: | Kyllingestrimler |
Håndfuld 4: | Quinoa, rå |
Fedt: | Olivenolie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; sort oliven |
Smagsgivere: | Dijonsennep; salt og peber; æblecidereddike |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |