Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing

Selv om det kræver lidt forberedelse, så er salat i et glas en flot og lækker frokost. Det er ideelt at lave den af rester fra aftensmaden og så blande med en lækker dressing. Hvis ikke du har rester af kød, fisk eller fjerkræ fra aftensmaden, så er det også nemt at tilføje en dåse tun eller lidt varmrøget laks eller et par kogte æg i både. Har du ikke nok rester af grønt, så tag frosne grøntsager i brug. Her er grønne bønner eller edamamebønner et godt valg og hvis du laver salaten om morgenen eller aftenen før er det ikke engang sikker du behøver tø dem op, da de dels holder salaten kold til du skal spise den og desuden når at tø op, inden du skal spise salaten.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 12. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
1 tsk. dijonsennep
salt og peber

Quinoasalat

90 g quinoa, rå
60 g babyspinat
100 g cherrytomater
½ agurk
30 g sorte oliven
50 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
150 g kyllingestrimler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland alle ingredienser til dressing og smag til.
2
Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad den køle af.
3
Skyl spinat, tomat og agurk. Skær tomater i halve eller kvarte og agurk i mundrette tern. Skær oliven i skiver eller bare mindre stykker. Riv eller skær parmesan i flager.
4
Pak nu din salat i et glas med låg eller i en madkasse. Rør quinoa sammen med dressing og læg den nederst. Kom kyllingestrimler ovenpå, så spinat, tomat og agurk og til sidst oliven og parmesan.
5
Sæt låg på og tag med til frokost.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; babyspinat; cherrytomat
Håndfuld 3:Kyllingestrimler
Håndfuld 4:Quinoa, rå
Fedt:Olivenolie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; sort oliven
Smagsgivere:Dijonsennep; salt og peber; æblecidereddike
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt