Salat nicoise med tun, æg og kartofler

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 28. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

150 g grønne bønner
150 g kogte kartofler
2 hårdkogte æg
100 g tun i vand, konserves
100 g cherrytomater
50 g rucolasalat
40 g oliven

Dressing

1 lime
2 spsk. olie
1 spsk. sennep
½ tsk. sukker
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog bønner i 1-2 minutter, og dræn dem fri for vand i en si.
2
Skær kartofler i mundrette stykker og æg i både.
3
Dræn tun fri for vand.
4
Skær cherrytomater i mindre stykker.
5
Pres saften fra lime i en lille skål. Pisk limesaft, olie, sennep, sukker, salt og peber til en dressing.
6
Vend bønner, kartofler, rucola, tomat og oliven sammen med dressingen.
7
Anret salaten med tun og æg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; grønne bønner; rucolasalat
Håndfuld 3:Hårdkogt æg; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Kogt kartoffel
Fedt:Olie; oliven
Smagsgivere:Lime; salt og peber; sennep; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt