Tomatomelet med ost toppet fraiche og purløg

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 30. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 tomater
10 g smør
3 æg
salt og peber
40 g ost, 31+/ 18 % eller derover
1 spsk. purløg
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær tomat i skiver og smelt smør i en lille pande og steg tomatskiverne i et par minutter på hver side.
2
Slå æggene ud i en skål og pisk dem med salt og peber.
3
Hæld æggemassen over tomatskiverne og læg et låg på panden eller dæk den med stanniol.
4
Lad den stå ved lav- til middelvarme indtil æggemassen har sat sig. Vend omeletten forsigtigt og kom ost på. Lad den stege i et par minutter før du anretter på en tallerken.
5
Hak purløg.
6
Servér omelet med et drys purløg og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt