Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Hvid fisk er for mange meget mildt for maven, men mildt er ikke ensbetydende med at maden bliver kedelig. Her serveres torsken i en lækker sauce baseret på hvidvin, citronsaft, basilikum og pinjekerner. Saucen er en kold sauce, så den kan også anvendes som dressing i en salat eller som en slags pesto. Lav derfor gerne en større portion, da den sagtens kan holde sig nogle dage på køl.
Torsk
Sauce
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; pinjekerne; smør |
Smagsgivere: | Citron; frisk basilikum; hvidvin; hønsekødsbouillon, terning; salt og peber |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |