Tunbowl med æg, tomat og peberfrugt med dilddressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunbowl med æg, tomat og peberfrugt

1 æg
6 cherrytomater
½ peberfrugt, rød
½ avokado
100 g tun i vand, konserves

Dilddressing

60 g fraiche, maks. 9 %
2 spsk. dild
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg smilende i 6-7 minutter.
2
Skær cherrytomater i kvarte, peberfrugt i små tern og avokado i tern. Dræn vandet fra tunen.
3
Rør fraiche sammen med hakket dild til en dressing. Smag til med salt og peber.
4
Anret tomater, peberfrugt, tun og avokado i grupper i en dyb tallerken eller skål. Halvér ægget, og læg det ved.
5
Server tunbowl sammen med med dilddressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves; æg
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Dild; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt