Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
En omelet er en god og mættende start på dagen, men omeletter kan i princippet både spises morgen, middag og aften og varieres med mange forskellige typer ost og grøntsager. Opskriften er udviklet til SenseMyDiets tema om mad, der giver ro i maven med særligt fokus på dem, der er ramt af lidelse irritabel tarm. Den kan godt spises af alle og er hverken besværlig at lave eller dyr at lave. Pinjekerner kan udskiftes med græskarkerner eller sesamfrø, hvis du vil have en anden type knas på toppen.
Drikkevare til maden
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; cherrytomat |
Håndfuld 3: | Æg |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie; pinjekerne; smør |
Smagsgivere: | Purløg; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Kefir, maks. 5 g sukkerarter pr. 100 g; laktosefri minimælk |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |