
“Sense Express” er hurtig i mere end en forstand. Bogen blev nemlig i grove træk skrevet på en uge.
Glæd dig til at lukke op for en lille fortælling om Sense. År for år tager vi dig med gennem udviklingen fra Suzy Wengels lille hobbyprojekt, over nystartet hjemmegesjæft til større professionelt drevet virksomhed med store ambitioner. Vi er nået til år 8.
Året er 2021
Retningen for Senseklubben ændres og forenkles. I stedet for at udkomme med fire indslag til medlemmerne om ugen, producerer teamet nu kun ét per uge, som følges af en madplan.
Arbejdet med at sammensætte de ugentlige madplaner er omfattende, for teamet udvikler alle opskrifter fra bunden, kalorieberegner samt tager billeder hos Skovdal Nordic, der er specialister i madfotos. Hos Skovdal bliver hver enkelt opskrift lavet fra bunden af Sense-teamet og en professionel kok, der smagstester og justerer på ingredienserne, inden retten sendes fra køkkenøen til fotografen, der styler måltidet og tager det endelige billede.
Dagene i fotostudiet er altid fantastiske, for her mærker vi, hvor professionel og velsmurt en maskine Sense er, og hvor godt vi arbejder sammen i vores team. Alle ved, præcis hvad de skal. Stemningen er altid hyggelig og nogle gange lidt hektisk, for der skal køres mange opskrifter og billeder igennem på disse dage.
2021 er også året, hvor “Sense Express” udkommer. Det er ikke kun titlen, der signalerer fart, for tilblivelsen af denne bog foregår også i et kvikt tempo, idet bogen i store træk bliver skrevet på en uge.
Teamet laver mad, skyder billeder, tager tid på madlavningen (opskrifterne må max tage 20 minutter at lave), justerer opskrifter og skriver tekst til bogen på én gang. Det hele foregår i studiet hos Skovdal. En sjov og anderledes proces, der ganske vist er lidt hård, mens den står på, men som også betyder, at Sense midt i travlheden med Senseklubben lykkes med at udkomme med en spritny bog.

Indkøb inden fotoshoot hos Skovdal Nordic.