Sommertema om is
Få konkrete strategier til, hvordan du kan kombinere is med din Sense-livsstil
3 kommentarer
Kartoffelsuppe med kylling lavet på bål
Saml familien om hyggelig madlavning rundt om bålet.
2 kommentarer
Sådan kan du tælle fastelavnsboller
Se, hvordan du kan tælle helt almindelige fastelavnsboller i Sense.
Hjemmelavede havregrynskugler med dadler
Få opskriften på lækre hjemmelavede havregrynskugler med dadler.
3 skønne salater til julebordet
Få inspiration til smukke og sprøde salater, der passer perfekt til den fede julemad.
3 slags vand med smag
Køl af i sommervarmen med tre slags vand med smag.
3 nemme is, du kan lave selv
Iskolde fristelser i sommervarmen - lav tre varianter derhjemme.
4 kommentarer
Påskemenu
Imponér dine gæster med en festlig tre-retters påskemenu.
Sense for hele familien
Tips og tricks til at få de små familiemedlemmer med på Sense.
Hvidt brød og fuldkornsbrød
Bliv klogere på hvidt brød og fuldkornsbrød - kender du forskellen?
7 kommentarer
5 festlige retter til nytår
Mangler du inspiration til lækre og festlige retter, du kan imponere dine nytårsgæster med?
3 kommentarer
Julede overnight oats
Suzy og Stine viser dig, hvordan du kan lave overnight oats med et julet twist.
Nem, sund og billig mad
Stigende energi- og fødevarepriser kan mærkes på pengepungen - få gode råd til at leve
Sådan spiser du sushi på Sense
Suzy forklarer dig, hvordan du får plads til sushi i dine spisekasser.
Lynsyltede grøntsager
Giv dine retter et ekstra pift med lækre lynsyltede grøntsager.
12 kommentarer
Et stykke rugbrød – masser af mæthed
Det handler om tilbehøret - Suzy viser dig, hvordan du kan blive mæt af et
7 kommentarer
Sprøde hjemmelavede pizzaer
Suzy og Jesper viser dig, hvordan du let kan trylle lækre og sprøde pizzaer frem
7 kommentarer
Hjemmelavet kebabkrydderi
Lær at lave dit helt eget kebabkrydderi.
Færdigretter og Sense
Bliv klogere på, hvordan du kan sense dine færdigretter.
Fine og grove grøntsager
Bliv klogere på, hvad forskellen er på fine og grove grøntsager.
Halve spisekasser med nydelseselementer
Se konkrete eksempler på, hvor meget nydelse du kan få for en halv spisekasse.
Sådan freestyler du med dine spisekasser
Få gode råd til at rykke rundt med fødevarerne i dine spisekasser.
8 kommentarer
Sådan får du mere mæthed ind i dit måltid
Få gode råd til at justere på dit måltid, så du kan holde dig mæt.
4 kommentarer
Appelsinkylling med waldorfsalat
Få opskriften på appelsinkylling med waldorfsalat - en lækker juleret.
4 kommentarer
Så meget fylder julens fristelser
Få overblik over, hvor meget julens fristelser fylder i dine spisekasser.
2 kommentarer
Julebuffet med spændende indslag
Smæk fødderne op og nyd et udvalg af hyggelige og inspirerende julevideoer.
1 kommentar
Grillede grøntsager
Forlæng grillsæsonen ind i de kolde måneder med lækre, grillede grøntsager.
3 kommentarer
Krydderiblanding til butterchicken
Få opskriften på en krydderiblanding med masser af smag.
1 kommentar
En halv spisekasse med nydelse
Se hvor meget nydelse, du kan få for en halv spisekasse.
2 kommentarer
Avokado
Bliv klogere på, hvordan du tæller avokado i Sense.
Sommersoftdrinks
Få opskriften på fire friske drinks, du kan nyde på terrassen.
Koldskål med forskellige slags topping
Se hvordan du kan indtænke koldskål med forskelligt tilbehør i Sense.
Sankt Hans-menu 2021
Sankt Hans-menu med kartoffelsalat og lækker dessert med jordbær.
Grill dine grøntsager
Ida Holm viser dig hvordan du kan tænke grillede grøntsager ind i dine måltider.
2 kommentarer
Spisekassens størrelse
Se forskellen på en spisekasse på henholdsvis 400, 600 og 800 kalorier.
Chili con carne og gryderetter
Få opskriften på chili con carne og se, hvordan du tæller gryderetter i Sense.
1 kylling – 5 retter
Se, hvordan du kan trylle hele fem lækre retter ud af en enkelt kylling.
2 kommentarer
Mad på jobbet
Få konkrete strategier til, hvordan du kan håndtere og gøre plads til mad og fristelser
Opbagt sovs
Du kan sagtens nyde opbagt sovs til din aftensmad, selvom du lever efter Sense.
Hurtige retter
Få gode bud på lette og sunde Sense-måltider, du kan trylle frem i en fart.
6 kommentarer
Pocherede æg, djævleæg og solæg til påsken
Ida Holm laver tre forskellige slags æg, du kan servere for dine gæster.
Gør dine færdigretter sundere
Lotte og Nete viser dig, hvordan du kan sundhedsoptimere dine færdigretter.
2 kommentarer
Boller i karry
Se hvordan du kan lave boller i karry på en Sense-venlig måde.
Onepot ret med koteletter og kylling
Suzy Wengel laver en lækker onepot-ret som henholdsvis en kvinde- og en mandeportion.
3 kommentarer
Kom godt igennem juledagene
Få konkrete strategier til, hvordan du kan bruge spisekasserne til at komme godt igennem juledagenes
Julesalater
To lækre og fyldige salater, der passer perfekt til julebordet.
Øl- og ginsmagning
Jesper og Jørgen smager på øl samt gin og tonic i Senseklubbens køkken.
Fastfood
Få konkrete strategier til, hvordan du kan spise fastfood uden at gå på kompromis med
Lasagne
En lækker og Sense-venlig lasagne, som hele familien vil elske.
Butternutsquashburger
En lækker og velsmagende burger - helt uden burgerbolle.
Grillmenu
Der er plads til det hele, når du lever efter Sense - også en lækker