Kyllinge-æggemuffins i parmaskinke med tomat og peberfrugt

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ peberfrugt, rød
100 g cherrytomater
150 g kyllingeinderfilet
1 fed hvidløg
2 spsk. olie
4 skiver parmaskinke
4 æg
salt og peber
50 g revet ost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær peberfrugt i små tern og tomater i halve eller kvarte.
3
Skær kyllingeinderfilet i små tern og pres hvidløg. Varm halvdelen af olien op på en pande og svits kyllingeternene sammen med hvidløg til kyllingen lige akkurat har skiftet farve. Sluk for varmekilden.
4
Smør 8 muffinsforme med resten af olien. Halvér parmaskinkeskiverne og læg et stykke i hver muffinform, så parmaskinken dækker så meget af overfladen som muligt.
5
Pisk æg med salt og peber.
6
Fyld muffinsformene med tomat, forstegt kylling og peberfrugt. Fordel æggemassen i formene. Drys osten ovenpå. Tilbered dem i ovnen i cirka 18-20 minutter.
7
Servér muffins lune eller kolde.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet; parmaskinke; revet ost, maks. 30+/17 %; æg
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt