Nikolaj Bach del 1 + 2

Ekspertindslag

Nikolaj Bach fortæller om vægttab

Mød personlig træner og sundhedsformidler Nikolaj Bach i Senseklubbens studie, hvor han fortæller om vægttab og alt det, der knytter sig til det.

Interview del 1

Tallet på vægten

Hvis du vejer dig jævnligt, så ved du sikkert også, at tallet, der toner frem på vægten, kan svinge med adskillige kilo fra dag til dag – ja, nogle gange nærmest fra time til time. Den problematik sætter vi fokus på i dag, hvor du kan møde personlig træner og sundhedsformidler Nikolaj Bach i Senseklubbens studie. Nikolaj viser os, hvor letpåvirkeligt tallet på vægten er – og han bruger Suzy som forsøgskanin. Det involverer blandt andet, at hun skal stige på vægten et par gange.

Interview del 2

Sådan ser et typisk vægttab ud

Hvilket tempo er bedst for krop og sind, når du ønsker at tabe dig? Det er et af de spørgsmål, vi sætter fokus på i dag, hvor du kan møde personlig træner og sundhedsformidler Nikolaj Bach i Senseklubbens studie. Nikolaj viser os, hvordan et typisk vægttab ser ud – det går ikke helt lige ned ad bakke, kan vi godt afsløre. Han fortæller dig også, hvorfor det er helt normalt, at din vægt springer op og ned med flere kilo fra dag til dag.

Notifikationer
Få besked når
2
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x