Påskemenu

Inspiration til din madlavning

Tre lækre retter til dit påskebord

Påsken banker på om lidt, og for mange danskere er det en tid forbundet med traditioner, hvor god mad spiller hovedrollen. Påskefrokoster og påskemiddage med venner og familie er både festlige og hyggelige, men de kan også give sved på panden, når der samtidig skal navigeres gennem påskebordets mange lækkerier – uden at smide de gode vaner over styr.

Heldigvis kommer der her en håndsrækning fra vores særligt udviklede påskemenu, som hjælper dig med at følge Sense-principperne, uden at hverken du eller dine gæster lider afsavn.

Påskemiddag med Sense

Menuen er udviklet af vores nyeste medlem af opskriftsteamet, Nadia Mathiasen, som her giver sit bud på en lækker tre-retters påskemenu, som holder sig inden for Sense-universet.

Den består af ørredrillette med krydderurter, rogn og rugbrødschips til forret efterfulgt af helstegt lammekølle med kartofler à la boulangère samt en grøn bønnesalat med bacon, rødløg og mandelflager. Som det søde punktum slutter middagen med en farverig frugtsalat med en let vaniljecreme og mørk chokolade.

Du kan bruge opskrifterne enkeltvis, eller sætte dem sammen til en hel menu som her. Bemærk, at forret og dessert udgør en halv spisekasse hver, mens hovedretten udgør én spisekasse. Det lader sig blandt andet gøre, fordi den fede sovs til kartoflerne er erstattet med saftige bouillonkartofler, og den tunge kage eller flødeholdige desserter er skiftet ud med frugtsalat med en let vaniljecreme.

Ørredrillette med rugbrødschips Lammekølle med kartofler og bønnesalat Frugtsalat med vaniljecreme og mørk chokolade

Om Nadia Mathiasen

Vores nyeste medlem af Sense-teamet er Nadia Mathiasen. Hun er uddannet journalist, og har igennem mere end et årti levet af at skrive om mad og udvikle opskrifter til både virksomheder, medier, TV og kogebøger samt hendes madblog, foodfanatic.dk. For Nadia er fællesnævneren i hendes opskrifter den gode smag, hvor en flittig brug af krydderier, asiatiske råvarer og andre genveje til smagsmæssig dybde ofte går igen.

Notifikationer
Få besked når
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x