3 skønne salater til julebordet

Indlæg af Nadia Mathiasen

 

Nadia Mathiasen er uddannet journalist, men har de seneste mange år arbejdet for at sætte god og velsmagende mad på danske middagsborde.

Hun har leveret opskrifter til aviser, magasiner, TV, bøger og hendes egen blog foodfanatic.dk. Herudover er hun forfatter til flere kogebøger.

Hos SenseMyDiet arbejder hun blandt andet med opskrifter til de ugentlige madplaner.

Perfekt til den tunge julemad

Tilføj et friskt pust til årets julefrokoster eller julemiddagen med en lækker og sprød salat, som går glimrende til de traditionelle juleretter.

SenseMyDiets opskriftsudvikler og madskribent Nadia Mathiasen byder her på tre grønne bud, som skaber skøn kontrast til den klassiske tunge og fedtholdige mad, som normalt pryder julebordet herhjemme.

Salater lavet af de bedste råvarer

Vælg imellem en farverig rød spidskålssalat med vindruer og granatæble, en rosenskålsalat med ristede hasselnødder og sprød bacon samt en grøn vitaminbombe med aspargesbroccoli, grønkål og en cremet fraichedressing.

Salaterne er ikke blot et sundhedsbevidst valg. De er også en hyldest til nogle af årstidens bedste råvarer, som samtidig tager sig smukt ud blandt de mere klassiske juleretter. Her er de med til at bygge bro mellem sundhed og nydelse samt mellem tradition og fornyelse.

Du finder opskrifterne på de lækre julesalater ved at følge knapperne herunder.

Salat med rød spidskål Salat med rosenkål Salat med grønkål

Salat med rød spidskål, vindruer og granatæble

Salat med rosenkål, ristede hasselnødder og sprød bacon

Salat med aspargesbroccoli, grønkål og en cremet fraichedressing

Notifikationer
Få besked når
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x