Plastikkirurg: Kirurgi efter stort vægttab

Kirurgi efter vægttab, del 3

 

Suzy er taget til Virum for at besøge Printzlau Privathospital og manden bag – plastikkirurg Andreas Printzlau. Med sig har Suzy en hel masse spørgsmål om de forskellige muligheder der er for kirurgi efter et vægttab. Dette område er Andreas nemlig specialist indenfor.

Deres samtale er blevet til tre spændende og informative videoer, der giver dig klar besked om alt fra overvægt, kirurgi og kriterier for behandling og indgreb. Tag med en tur til Virum. Tredje del foregår på operationsstuen, hvor Andreas gennemgår de typiske operationer, han udfører på patienter, der har tabt sig.

Du finder links til første og anden del af interviewet under videoen. Første del omhandler de muligheder der er for indgreb, både før og efter et vægttab. Anden del handler om, hvad der sker med kroppen efter et vægttab.

Se del 1 Se del 2

Er du nysgerrig på at vide mere om kirurgi efter vægttab?

På Printzlau Privathospital har de stor ekspertise inden for plastikkirurgi og specielt inden for følgerne efter vægttab. Printzlau Privathospital har en holistisk tilgang til deres patienter med forståelse for det komplekse sammenspil af fysiske og psykosociale elementer der er ved at være vægttabs patient.

Notifikationer
Få besked når
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x