Plastikkirurg: Kroppen efter et vægttab

Kirurgi efter vægttab, del 2

 

Suzy er taget til Virum for at besøge Printzlau Privathospital og manden bag – plastikkirurg Andreas Printzlau. Med sig har Suzy en hel masse spørgsmål om de forskellige muligheder der er for kirurgi efter et vægttab. Dette område er Andreas nemlig specialist indenfor.

Deres samtale er blevet til tre spændende og informative videoer, der giver dig klar besked om alt fra overvægt, kirurgi og kriterier for behandling og indgreb. Tag med en tur til Virum. I anden del er Suzy og Andreas rykket ind på selve operationsstuen, hvor Andreas udfører de forskellige operationer, han tilbyder sine patienter. Her taler de om, hvad der konkret sker med kroppen efter et vægttab.

Du finder links til første og tredje del af interviewet under videoen. I første del har Suzy og Andreas en generel snak om de muligheder, der er for indgreb og behandlinger både før og efter et vægttab. I tredje del gennemgår Andreas de kirurgiske indgreb, han typisk udfører på de patienter, der har et større vægttab bag sig.

Se del 1 Se del 3

Er du nysgerrig på at vide mere om kirurgi efter vægttab?

På Printzlau Privathospital har de stor ekspertise inden for plastikkirurgi og specielt inden for følgerne efter vægttab. Printzlau Privathospital har en holistisk tilgang til deres patienter med forståelse for det komplekse sammenspil af fysiske og psykosociale elementer der er ved at være vægttabs patient.

Notifikationer
Få besked når
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x