Sådan laver du en lækker onepot-ret med græskar

Vi har ramt efteråret, og det betyder, at det er tid til at trække indenfor og lave skønne gryderetter og lækker simremad. Det er oplagt at benytte de græskar, der er i sæson i den mørke tid. Her får du en opskrift og en guide til at lave en smuk og velsmagende onepot-ret med græskar.

En onepot er nem at lave

I SenseMyDiet ved vi, at vores medlemmer elsker onepot-retter. Det kan vi godt forstå, for vi er også selv vilde med de lækre retter, der bliver tilberedt på én gang i en gryde eller et fad.

5 grunde til at elske onepot-retter

  • Du producerer minimalt med opvask under madlavningen, fordi du kun har en gryde eller et fad i brug under tilberedningen
  • Onepot-retter er nemme at bakse sammen i en travl hverdag, for retten passer sig selv det meste af tilberedningstiden
  • Du sparer både tid og penge, for du kan lave store portioner på en gang, og dermed har du mad til flere dage
  • Du mindsker madspild, for det er helt oplagt at bruge dine rester fra grøntsagsskuffen i en onepot-ret
  • Du får en ret med en fantastisk smag, idet de forskellige råvarer trækker smag fra hinanden under tilberedningen

Disse græskar anbefaler Suzy

Til denne ret er det eneste, du skal bruge, en høj stegepande eller gryde, der er stor nok. Suzy var lige ved at komme i bekneb, da hun lavede videoen – men det gik lige.

Du kan bruge den slags græskar, du kan komme i nærheden af, men Suzy anbefaler hokkaido eller butternutsquash til denne ret. Der bruges et halvt hokkaidogræskar til fire portioner. Et halvt hokkaido-græskar vejer cirka et halvt kilo.

Hvis du ikke har græskar, kan du også bruge samme mængde rodfrugter – det smager også fantastisk godt. Kig med og lad dig inspirere i videoen.

Du finder opskriften på onepot-retten ved at følge knappen herunder.

Onepot med græskar

Notifikationer
Få besked når
1
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x