Hvad koster vægttabsmedicin?

Hvad koster vægttabsmedicin? 

Bekymringer om udgifter til vægttabsmedicin er reelle og relevante

Det er dyrt at tage vægttabsmedicin – hvis du rammer fuld dosering kan det løbe helt op i 35.000 kroner om året, som du skal betale af egen lomme.

Prisen på vægttabsmedicin 

Fuld dosering af medicinen koster op til 35.000 kroner per år. Det er en stor udskrivning for langt de fleste, og derfor er der også mange, der må vælge medicinen fra af økonomiske årsager, selvom de egentlig er i målgruppen og måske også har lyst til at afprøve det.

Afholder prisen dig fra at tage vægttabsmedicin?

Det er fuldt forståeligt, hvis bekymringer om prisen på vægttabsmedicin kan afholde dig fra at starte op på medicinen – også selvom du er i målgruppen.

Der kan også være bekymringer for, hvor lang tid du skal være på medicinen, og om det ender med at være en livsvarig udgift.

Det vil være meget individuelt, både om medicinen har den ønskede effekt, og hvor længe man skal tage det. Efter opstart på behandlingen skal man til kontrol hos lægen, og man vil sammen med lægen opveje fordele og ulemper ved behandlingen, så man kan træffe det bedste valg i forhold til behandlingsvarighed og dosis. Det er dog vigtigt at gøre op med sig selv, om man synes, at der er plads i budgettet til at købe medicin.

Du sparer på andre ting 

Vi har talt med flere, som fortæller, at de stort set ikke kan mærke forskel på husholdningsbudgettet efter opstart på medicinen. Medicinen medvirker for mange til, at indkøbene bliver markant færre, og man stopper med at bruge lige så mange penge på hurtige madløsninger som fastfood og færdigretter. Indkøb af slik og snacks bliver også kraftigt reduceret. Nogle oplever til og med at få mindre trang til at ryge cigaretter, så hvis det er en last, man har, kan nogle også spare penge her. Det samme gør sig gældende for alkohol. Mange får mindre lyst eller reagerer kraftigere på alkohol, som medfører, at man drikker mindre.

Få vægttabsmedicin med SenseMyDiet og Medstart*

Vi samarbejder med Medstart, som er en dansk udbyder af vægttabsbehandling. Vi har valgt at samarbejde med Medstart, da vi har tillid til, at du hos dem bliver mødt af god kvalitet og kompetent vejledning.

Medstart er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, og følger gældende retningslinjer for udskrivelse af medicin. Hos Medstart får du personlig livsstilsvejledning og hjælp til din kost med adgang til SenseMyDiet.

Spar 200 DKK på din første betaling hos Medstart med dette direkte link.

Bliv medlem af SenseMyDiet Få vægttabsbehandling hos Medstart*

* Vægttabsmedicin forudsætter godkendt læge-tjek.

Hvordan får jeg råd til vægttabsmedicin?
Notifikationer
Få besked når
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x