Hvor meget kan jeg forvente at tabe mig på vægttabsmedicin?

Hvor meget kan jeg forvente at tabe på vægttabsmedicin? 

Tallet på vægten betyder meget, når du indleder et behandlingsforløb med vægttabsmedicin

Der er lavet studier på effekten af Wegovy, der påviser, at et vægttab op på 14 % er forventeligt. Men som med al anden medicin er effekten individuel, og der findes derfor ingen garantier.

Studier viser vægttab på op til 14 %

Vi tør dig godt at læne os op ad studier, der foreligger på effekten af Wegovy, hvis man har et BMI over 30 eller over 27 + andre følgesygdomme og samtidig ændrer sin livsstil (kaloriereduceret kost og motion). For disse patienter er det påvist, at man kan opnå op til 14 % vægttab. Nogle vil tabe sig mere end det, og andre vil opleve, at vægttabsmedicinen slet ikke virker på dem, og at de ikke taber sig. Skulle sidstnævnte ske, skal du naturligvis ophøre med at tage medicinen.

Der er ny medicin på vej fra Elli Lilly, som har vist endnu større vægttab i de foreliggende studier. Her taber patienterne sig gennemsnitligt 17 %.

Et vægttab handler ikke kun om medicin

Et vægttab handler om mange ting – ikke kun medicin. Det er naturligvis vanskeligt at love et bestemt vægttab på forhånd.

Du skaber de bedste betingelser for et vægttab, hvis du kombinerer den medicinske behandling med ændrede livsstilsvaner. Dine madvaner er først og fremmest vigtige at justere på. Her handler det både om madens sammensætning på tallerkenen og mængderne. Ofte vil du helt automatisk få sværere ved at indtage store portioner samt meget kalorietæt mad. Men det er uanset hvad vigtigt at få en forståelse for en sund og velafbalanceret kost, så du, både mens du tager vægttabsmedicin og efter, kan give din krop de bedste betingelser for et vægttab og senere et vægtvedligehold.

Men maden er ikke det eneste, du bør se efter i sømmene, for også din fysiske aktivitet, din søvn og din mentale tilstand har en betydning for din succes med et vellykket og varigt vægttab.

Få vægttabsmedicin med SenseMyDiet og Medstart*

Vi samarbejder med Medstart, som er en dansk udbyder af vægttabsbehandling. Vi har valgt at samarbejde med Medstart, da vi har tillid til, at du hos dem bliver mødt af god kvalitet og kompetent vejledning.

Medstart er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, og følger gældende retningslinjer for udskrivelse af medicin. Hos Medstart får du personlig livsstilsvejledning og hjælp til din kost med adgang til SenseMyDiet.

Spar 200 DKK på din første betaling hos Medstart med dette direkte link.

Bliv medlem af SenseMyDiet Få vægttabsbehandling hos Medstart*

* Vægttabsmedicin forudsætter godkendt læge-tjek.

Er jeg berettiget til at få vægttabsmedicin?
Notifikationer
Få besked når
0
Stil spørgsmål eller fortæl os hvad du synes!x
()
x