Gratis Opskrifter

Det skal være nemt at leve sundt. Derfor har vi lavet en samling af gratis opskrifter, der er til dig, der endnu ikke er medlem af SenseMyDiet, men som alligevel gerne vil inspireres til sund, nem og lækker madlavning, der mætter i mange timer. Her på siden har du adgang til mindst 100 sunde og Sense-venlige opskrifter – helt gratis.

Samlingen af gratis opskrifter er dynamisk. Det betyder, at vi hver uge skifter opskrifter ud med andre, så du hele tiden kan finde nye og spændende retter, som du kan trække på, når du savner inspiration til god og sund madlavning. I stort set alle opskrifterne fra SenseMyDiet har vi fokus på helt almindelig mad med masser af grønt. Fødevarerne er altså lige ud ad landevejen og kan købes i de gængse supermarkeder.

Sammensætningen af fødevarer er der tænkt rigtig meget over. Vi sørger nemlig stort set altid for, at du får et måltid, der når hele vejen rundt om Sense-spisekassemodellen – og tillige byder ind med både smag, bid og mæthed. Opskrifterne kan bruges af alle og henvender sig derfor både til dig, der gerne vil tabe nogle kilo, og dig, der bare gerne vil leve lidt sundere. God fornøjelse!