Ingen varer i kurven.
Hokkaidocurry med gulerod og kikærter med ris
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Myntesmoothie med chokolade
Salat med aspargesbroccoli, grønkål, solsikkekerner og tranebær
Kålsalat med valnødder, granatæble og vindruer
Frittata med broccoli og peberfrugt
Bønnefad med tzatziki og ristet tortilla
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Skyr med kanelgranola og banan
Æggesalat med edamamebønner og tomater
Æggesandwich med spinat, tomat og pesto dertil æble
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Karrygryde med græskar og linser toppet med ris
Maskeret blomkål med rejer, æg og ærter
Rugbrød med crunchy tunsalat og æblesnacks
Oksesteak med coleslaw med skyrdressing
Frittata med savoykål, spinat og ærter med rugbrød
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Linsebolognese med pasta og parmesanost
Ricotta-hindbær pandekager med skyr
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Indisk curry med paneer og blomkål med ris og raita
Kyllingeburger med tomat, salat og karrydressing
Paprikakylling med tzatziki og salat
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Lun jordskokkesalat med pesto, løg og kikærter
Squash-gulerods fritters
Rugbrød med hytteost og et drys af hasselnødder
Omelet med tomat og forårsløg
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Pastasalat med bacon, røde bønner og grov dressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Sheppards pie med linser og dampede grønne bønner
Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost
Rugbrød med krydret kyllingebøf og lynmarineret spidskål
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Måltidssalat med kylling, grønne bønner og citrusdressing
Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner
Wok med spidskål og rejer toppet med ristede sesamfrø
Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Rugbrød med kyllingekødboller og syltede rødløg
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Kartoffelmadder med avokado og syltede rødløg
Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette
Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Rugbrød med avokado og æg dertil æble
Ymer med mandel-rugbrødsmysli og bær
Edamamesalat med hytteost og vandmelon toppet med pinjekerner
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Rugbrød med tomat, salatost og kogt æg med gulerodsstænger og urtedip
Fiskepakke med urtekartofler
Madpakke-salat med ærter, salatost og røde bønner
Spicy tundeller med cremet blomkålssalat og krydderurtekartofler
Fiskefrikadeller med kartoffel-blomkålssalat
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Ymer med jordbær og mandler
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Stegt torskerogn på rugbrød med kapers
Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks
Bær-spinatsmoothie med ingefær
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Yoghurt med blåbær, jordbær og pinjekerner
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Laksespyd med miso, soja og honning og rissalat
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Fyldt peberfrugt med quinoa, sorte bønner og ost med salat
Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron
Fiskefrikadeller på rugbrød med ærtesalat med æble, agurk og radise
Risret med kylling, soltørrede tomater, spinat og champignon
Mexicansk tortilla med sorte bønner, peberfrugt og guacamole
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Thai fiskefrikadeller med rød karrypasta og rissalat
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Fyldt squash med tun, bulgur, peberfrugt, tomat, persille og oliven
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
Krydret linsegryde med tomat, karry, peberfrugt, gulerod og ris
Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle
Kyllingefrikassé med asparges, kartofler og ærter
Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Pasta med tigerrejer, asparges og tomat i flødesauce
Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Bowl med rejer, kål, edamame, ris og sesam-sojadressing
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Stegte ris med oksekød, gulerod og ingefær toppet med sesam og frisk agurkesalat
Karrykål med kylling, ris og spidskål
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Havregrød med kanel, hørfrø, valnødder og banan
Overnight oats med kefir, kiwi, chia og hørfrø
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Quinoa buddha bowl med ingefær-sesam dressing
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Broccoli-kartoffeltærte med hytteost og salat
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Falafel med sprød æblesalat og dilddressing
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Wok med kylling, kål, porre og gulerod med nudler
Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Avokadomad med cherrytomater og blødkogt æg
Fiskefad med kartofler, porre og spinat
Rødbedehummus med grøntsagssnacks og knækbrød
Tortillawrap med krydret svinekød, salat og hvidløgsdressing
Spicy kikærtegryde med karrypasta, gulerod og ris
Pasta med tun, cherrytomater, oliven, persille, chili og kapers
Måltidssalat med quinoa, salatost, edamamebønner og pærer vendt i sennepsdressing
Bulgursalat med tomat, oliven og feta
Kartoffel-chili med sorte bønner og fuldkornsbrød
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Blomkålssalat med bulgur og spicy tuncreme
Ricotta-pandekager med bæryoghurt
Overnight oats a la gulerodskage med valnødder
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Cremet pasta med ricotta og spinat toppet med tomater
Kyllingelår med kartoffelsalat og stegt hvidløgsspinat
Smoothiebowl med frosne brombær, banan, kiwi og havregryn
Tortillapizza med peberfrugt, rødløg, oliven og mozzarella
Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Bananskyr med æble og mandler
Spejlæg med bønner, avokado og tomat
Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Kartoffelmadder med karrycreme og gnavegrønt
Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Stegt kyllingebryst med jordskokkepuré og rødløg på toppen
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Jordskokke-kartoffelsuppe med paprikakylling og forårsløg
Bagt laks med smørstegte grøntsager og kogte kartofler med dressing
Karrykål med røde bønner og ris toppet med kokosflager
Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler
Rugbrød med tunsalat og lynmarineret hvidkål
Omelet med svampe, ost og grønkål
Hvidkålssuppe med bønner dertil toastbrød med smør
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Bolle med ricotta, tomat og avokado
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Ristet rugbrød med avokado, skinke og tomat dertil æg med sennep
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Yoghurt med bærkompot og granola med tranebær
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Bananpandekage med chokoladepeanut-topping og citrusfraiche
Omelet med ost dertil skyr med bær og mandler
Rejesalat på rugbrød med citron til
Frokostsandwich med ost og tomat dertil gulerødder
Rugbrød med røget laks dertil spidskålssalat med hytteost og bær
Wok med kylling, nudler og broccoli toppet med peanuts og koriander
Kikærtesuppe med skyr, pesto og sprødt brød
Kyllinge-pastaret med squash, citron og kapers
Fuldkornsbolle med ost og peberfrugt
Pasta med laks og porre toppet med ost
Ymer med rugbrødsmysli med cashewnødder og solsikkekerner
Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Gulerodssuppe med edamamebønner
Sandwich med tunsalat og agurk til
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Svamperoulade med ricotta dertil asparges og salat
Toastbrød med spejlæg og gnavegrønt
Rugbrød med tun, æg, avokado og mayonnaise dertil grøntsagssnacks
Linsesuppe toppet med agurketern dertil pestobrød
Risret med hakket grisekød og grøntsager
Stuvede bønner med naanbrød
Pokebowl med kylling og edamamebønner
Laksefrikadeller med kartoffelbåde og grøn salat
Ristet rugbrød med chilifriskost og avokado
Fuldkornsbolle med friskost dertil yoghurt med valnødder
Julesmoothie med avokado
Yoghurt med citrusfrugt og jule-choko-nøddeknas
Overnight oats med æble, appelsin og smag af julekrydderier
Rugbrød med edamame-tunsalat dertil chokolade og mandler
Rugbrød med æg og avokado dertil dadler og gulerodssnacks
Kylling i karry med blomkålsris og forårsløg
Bagt græskar med løg og tomat dertil græsk yoghurt og chiliolie
Reje-pastaret med tomat og spinat vendt med krydderurter
Ostegratineret hokkaido med pasta og spinat
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Kyllingeburger med broccomole
Clubtortilla med kylling og karrydressing
Middelhavskrydret butternut-squash bagt i tomatsauce med æg på toppen
Æggekage med sukkerærter og forårsløg
Knasende pastasalat med hytteost og æble
Krydret kyllingeburger med ost og spidskål
Røræg med hytteost og tomat på rugbrød toppet med græskarkerner
Amagermad med rejesalat og æg dertil agurkestænger
Ostestuvet blomkål og ris med knasende skinke på toppen
Kylling og spaghetti i tomatsauce med grøntsager
Hindbærhavregryn med mælk, banan og mandler