Ingen varer i kurven.
Hokkaidocurry med gulerod og kikærter med ris
Havregrynskugler med dadler
Andebryst med lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Salat med aspargesbroccoli, grønkål, solsikkekerner og tranebær
Kålsalat med valnødder, granatæble og vindruer
Rosenkålssalat med forårsløg, æble, bacon og hasselnødder
Frittata med broccoli og peberfrugt
Bønnefad med tzatziki og ristet tortilla
Ristet rugbrød med ost dertil blødkogt æg og æble
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Skyr med kanelgranola og banan
Æggesalat med edamamebønner og tomater
Æggesandwich med spinat, tomat og pesto dertil æble
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Karrygryde med græskar og linser toppet med ris
Spicy blomkålssuppe med linser
Maskeret blomkål med rejer, æg og ærter
Stegt torsk serveret på en stuvning af kartofler og porre
Cremet svampesuppe med hvide bønner og sprød topping
Rugbrød med crunchy tunsalat og æblesnacks
Kyllingegryde med svampe, ærter, fløde og hvidvin med pasta
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Kyllingebøf med rodfrugter og stuvede porrer
Linsebolognese med pasta og parmesanost
Panerede selleribøffer toppet med hvidløgsmarineret kylling
Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Ricotta-hindbær pandekager med skyr
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Sandwichbolle med leverpostej, bacon og agurk
Ovnpandekage med pære, sprød topping og skyr
Æble-ingefærgrød med skyr og mandler
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Indisk curry med paneer og blomkål med ris og raita
Kyllingeburger med tomat, salat og karrydressing
Paprikakylling med tzatziki og salat
Ymer med hindbær og rugbrødsdrys
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Lun jordskokkesalat med pesto, løg og kikærter
Squash-gulerods fritters
Rugbrød med hytteost og et drys af hasselnødder
Omelet med tomat og forårsløg
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Pastaret med kylling og ærter
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Pastasalat med bacon, røde bønner og grov dressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Tomatsalat med mozzarella vendt med friske krydderurter
Sheppards pie med linser og dampede grønne bønner
Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost
Rugbrød med krydret kyllingebøf og lynmarineret spidskål
Ristet bolle med flødeost, spejlæg og tomat
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Måltidssalat med kylling, grønne bønner og citrusdressing
Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner
Wok med spidskål og rejer toppet med ristede sesamfrø
Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Rugbrød med kyllingekødboller og syltede rødløg
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat
Kikærter og svampe i tomatflødesauce
Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Rugbrød med æg og gulerodssnacks
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Tortillarulle med æg, tomat, spidskål og mandler
Rugbrød med avokado og æg dertil æble
Tortillarulle med tunsalat og spidskål
Ymer med mandel-rugbrødsmysli og bær
Edamamesalat med hytteost og vandmelon toppet med pinjekerner
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Rugbrød med tomat, salatost og kogt æg med gulerodsstænger og urtedip
Fiskepakke med urtekartofler
Madpakke-salat med ærter, salatost og røde bønner
Spicy tundeller med cremet blomkålssalat og krydderurtekartofler
Fiskefrikadeller med kartoffel-blomkålssalat
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Ymer med jordbær og mandler
Kyllingesalat med bønnespirer og syrlig flødedressing
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Stegt torskerogn på rugbrød med kapers
Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Kyllingesteaks med champignonsauce og blomkålsris
Skinkeomelet med spinat og rugbrød
Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Yoghurt med blåbær, jordbær og pinjekerner
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Fransk kyllingegryde med bacon, hvidvin og champignon med rosmarinkartofler
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Laksespyd med miso, soja og honning og rissalat
Grillede nektariner med rosmarin
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Fyldt peberfrugt med quinoa, sorte bønner og ost med salat
Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron
Fiskefrikadeller på rugbrød med ærtesalat med æble, agurk og radise
French toast med bærkompot
Asiatisk nudelsalat med kylling, kål og gulerod
Risret med kylling, soltørrede tomater, spinat og champignon
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Mexicansk tortilla med sorte bønner, peberfrugt og guacamole
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Thai fiskefrikadeller med rød karrypasta og rissalat
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Fyldt squash med tun, bulgur, peberfrugt, tomat, persille og oliven
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Krydret linsegryde med tomat, karry, peberfrugt, gulerod og ris
Fyldt kyllingebryst med feta og soltørrede tomater med frisk kartoffelsalat
Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Fiskefrikadeller med spidskålssalat med gulerod og granatæble
Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle
Kyllingefrikassé med asparges, kartofler og ærter
Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og flødesovs
Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Bowl med rejer, kål, edamame, ris og sesam-sojadressing
Karrykål med kylling, ris og spidskål
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Havregrød med kanel, hørfrø, valnødder og banan
Overnight oats med kefir, kiwi, chia og hørfrø
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Quinoa buddha bowl med ingefær-sesam dressing
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Broccoli-kartoffeltærte med hytteost og salat
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Falafel med sprød æblesalat og dilddressing
Originale hvide varme hveder
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Wok med kylling, kål, porre og gulerod med nudler
Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Andebryst med persillekartofler og lun rødbedesalat med feta, rødløg, pinjekerner og spinat
Fiskefad med kartofler, porre og spinat
Yoghurt med ristede havregryn, mandler og vindruer
Rødbedehummus med grøntsagssnacks og knækbrød
Spicy kikærtegryde med karrypasta, gulerod og ris
Kylling i baconsvøb med ovnstegte rodfrugter, rødløg og krydderurtedip
Pasta med tun, cherrytomater, oliven, persille, chili og kapers
Frugtsalat med vaniljecreme og mørk chokolade
Fyldt ovnbagt kyllingebryst med cremede jordskokker og svampe serveret med salat til
Måltidssalat med quinoa, salatost, edamamebønner og pærer vendt i sennepsdressing
Bulgursalat med tomat, oliven og feta
Kartoffel-chili med sorte bønner og fuldkornsbrød
Flødekylling med asparges, spinat og pasta
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Blomkålssalat med bulgur og spicy tuncreme
Rugbrød med spejlæg og yoghurt med æble og valnødder
Ricotta-pandekager med bæryoghurt
Overnight oats a la gulerodskage med valnødder
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Cremet pasta med ricotta og spinat toppet med tomater
Kyllingelår med kartoffelsalat og stegt hvidløgsspinat
Smoothiebowl med frosne brombær, banan, kiwi og havregryn
Tortillapizza med peberfrugt, rødløg, oliven og mozzarella
Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler
Kyllinge-æggemuffins i parmaskinke med tomat og peberfrugt
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Bananskyr med æble og mandler
Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade
Kartoffelmadder med karrycreme og gnavegrønt
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Stegt kyllingebryst med jordskokkepuré og rødløg på toppen
Skinkesandwich med hytteost og tomat dertil kiwi
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Ristet rugbrød med ost dertil yoghurt med kiwi og mandler
Jordskokke-kartoffelsuppe med paprikakylling og forårsløg
Karrykål med røde bønner og ris toppet med kokosflager
French toast med friske bær, mandler og vaniljeskyr
Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler
Omelet med svampe, ost og grønkål
Vaniljehavregrød med æble
Hvidkålssuppe med bønner dertil toastbrød med smør
Wokret med kylling, hvidkål og gulerødder vendt med nudler og soja
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Toastbrød med ost og skyr med mandler
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Mac and cheese med bønnesalat
Makaroni i flødesauce med spidskål og krydderurter
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Rugbrødsgrød kogt med honning toppet med bær og flødeskum
Sandwich med sennepsmayo, skinke og ost
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli