Ingen varer i kurven.
Hokkaidocurry med gulerod og kikærter med ris
Kylling med fløde, champignon, peberfrugt og pasta
Krydret hokkaidosuppe med stegt torsk og brød
Havregrynskugler med dadler
Chow mein lyn-wokret med friske grøntsager og oksekød
Andebryst med lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Oste-skinkebolle med grøntsagsstænger til
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Myntesmoothie med chokolade
Salat med aspargesbroccoli, grønkål, solsikkekerner og tranebær
Kålsalat med valnødder, granatæble og vindruer
Rosenkålssalat med forårsløg, æble, bacon og hasselnødder
Frittata med broccoli og peberfrugt
Bønnefad med tzatziki og ristet tortilla
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Skyr med kanelgranola og banan
Æggesalat med edamamebønner og tomater
Æggesandwich med spinat, tomat og pesto dertil æble
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Karrygryde med græskar og linser toppet med ris
Spicy blomkålssuppe med linser
Maskeret blomkål med rejer, æg og ærter
Stegt torsk serveret på en stuvning af kartofler og porre
Cremet svampesuppe med hvide bønner og sprød topping
Rugbrød med crunchy tunsalat og æblesnacks
Wokret med svinekød, squash, grønne bønner, thai basilikum og ris
Farseret porre med kartofler og grønt
Oksesteak med coleslaw med skyrdressing
Onepot med græskar, oksekød, røde bønner og pasta
Kyllingegryde med svampe, ærter, fløde og hvidvin med pasta
Krydrede frikadeller med bulgursalat og yoghurtdip
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Linsebolognese med pasta og parmesanost
Cottage pie med rodfrugtetopping
Wokret med svinemørbrad og grønt i karry-flødesauce med ris
Panerede selleribøffer toppet med hvidløgsmarineret kylling
Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Ricotta-hindbær pandekager med skyr
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Ovnpandekage med pære, sprød topping og skyr
Æble-ingefærgrød med skyr og mandler
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Indisk curry med paneer og blomkål med ris og raita
Kyllingeburger med tomat, salat og karrydressing
Paprikakylling med tzatziki og salat
Ymer med hindbær og rugbrødsdrys
Rugbrød med roastbeef, remoulade og ristede løg dertil gulerodssalat
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Karbonade med sellerisalat med æble og gulerod
Madpandekager med krydret svinekød, fraiche, peberfrugt og spidskål
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Squash-gulerods fritters
Rugbrød med hytteost og et drys af hasselnødder
Omelet med tomat og forårsløg
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Pastaret med kylling og ærter
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Pastasalat med bacon, røde bønner og grov dressing
Kylling-baconspyd med bagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Tomatsalat med mozzarella vendt med friske krydderurter
Blomkåls-poresuppe med bacon
Sheppards pie med linser og dampede grønne bønner
Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost
Rugbrød med krydret kyllingebøf og lynmarineret spidskål
Ristet bolle med flødeost, spejlæg og tomat
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Måltidssalat med kylling, grønne bønner og citrusdressing
Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner
Wok med spidskål og rejer toppet med ristede sesamfrø
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Rugbrød med kyllingekødboller og syltede rødløg
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Kartoffelmadder med avokado og syltede rødløg
Onepot pasta-pølseret vendt med bagt ost
Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat
Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette
Kikærter og svampe i tomatflødesauce
Farsbrød med bacon og kartoffelsalat med cherrytomater, ærter og radiser
Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Pastasalat med æg, skinke, hytteost, ærter og cherrytomater
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Klapsammenmad med leverpostej med sncaks til – madpakke til børn og unge
Tunsandwich med bananpandekager og snacks – madpakke til børn og unge
Rugbrød med æg og gulerodssnacks
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Tortillarulle med æg, tomat, spidskål og mandler
Rugbrød med avokado og æg dertil æble
Tortillarulle med tunsalat og spidskål
Ymer med mandel-rugbrødsmysli og bær
Edamamesalat med hytteost og vandmelon toppet med pinjekerner
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Rugbrød med tomat, salatost og kogt æg med gulerodsstænger og urtedip
Æggepizza med tomat og bacon dertil spidskål med fraiche
Fiskepakke med urtekartofler
Madpakke-salat med ærter, salatost og røde bønner
Marineret lammeculotte med tzatziki og salat
Pastasalat med halloumi, artiskok og cherrytomat
Grillspyd med kylling, halloumi og cherrytomater med grøn kartoffelsalat
Spicy tundeller med cremet blomkålssalat og krydderurtekartofler
Fiskefrikadeller med kartoffel-blomkålssalat
Grillet ostesandwich med pesto og hytteostsalat
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Rugbrød med hytteost og skinke toppet med mandler
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Ymer med jordbær og mandler
Kyllingesalat med bønnespirer og syrlig flødedressing
Omelet med squash toppet med mandler og sur-sød sauce
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Stegt torskerogn på rugbrød med kapers
Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks
Rispapirruller og kinakål med steakstrimler, spirer, peanutbutter og sur-sød sauce
Bær-spinatsmoothie med ingefær
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Skyr med jordbær og kandiserede mandler
Skinkesalat på fuldkornsbrød med sukkerærter til
Kyllingesteaks med champignonsauce og blomkålsris
Skinkeomelet med spinat og rugbrød
Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat
Citronpasta med ricotta toppet med skinketern og pinjekerner
Græske kødspyd med kartoffel-blomkålssalat
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Yoghurt med blåbær, jordbær og pinjekerner
Sandwich med avokado, skinkesalat og grøntsagssnacks
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Laksespyd med miso, soja og honning og rissalat
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Fyldt peberfrugt med quinoa, sorte bønner og ost med salat
Kåldolmere med kartofler, brun sovs og grønne bønner
Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron
Fiskefrikadeller på rugbrød med ærtesalat med æble, agurk og radise
Asiatisk nudelsalat med kylling, kål og gulerod
Pita med krydrede oksestrimler, spidskål, forårsløg og spicy dressing
Risret med kylling, soltørrede tomater, spinat og champignon
Mexicansk tortilla med sorte bønner, peberfrugt og guacamole
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Pasta med svinemørbrad, champignon og spinat i cremet hvidvinssauce
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Wok med oksekød, spidskål, grønne bønner, ærter og nudler
Røræg med ristet rugbrød, sprød parmaskinke og snackgrønt
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Italiensk farsbrød med pasta og tomatsauce med grønt
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Thai fiskefrikadeller med rød karrypasta og rissalat
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Fyldt squash med tun, bulgur, peberfrugt, tomat, persille og oliven
Fuldkornsbolle med flødeost, tomat og skinke dertil blødkogt æg
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
Frikadeller med kartoffelsalat og gnavegrønt
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Fyldt kyllingebryst i bacon og grøn bønnesalat med perlespelt, feta og kerner
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Krydret linsegryde med tomat, karry, peberfrugt, gulerod og ris
Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander
Fyldt kyllingebryst med feta og soltørrede tomater med frisk kartoffelsalat
Pasta med kødboller og tomatsauce toppet med persille og ost
Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Fiskefrikadeller med spidskålssalat med gulerod og granatæble
Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle
Kyllingefrikassé med asparges, kartofler og ærter
Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Pasta med tigerrejer, asparges og tomat i flødesauce
Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og flødesovs
Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Bowl med rejer, kål, edamame, ris og sesam-sojadressing
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Stegte ris med oksekød, gulerod og ingefær toppet med sesam og frisk agurkesalat
Japansk kartoffelsalat med æg og skinke
Majspandekager med kyllingefyld og spinat
Karrykål med kylling, ris og spidskål
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Havregrød med kanel, hørfrø, valnødder og banan
Overnight oats med kefir, kiwi, chia og hørfrø
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Quinoa buddha bowl med ingefær-sesam dressing
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Broccoli-kartoffeltærte med hytteost og salat
Lynstegt oksekød med champignon, broccoli, peberfrugt og ris
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat